Premier Padel Klub A Padelről Pályafogalás Események Kapcsolat
EN

Premier Padel Klub

A Premier Padel Klub 2018 júniusban nyitja meg kapuit az érdeklődők, sportkedvelők előtt. Három, PadelGalis által épített versenypályájával az ország első Padel központja lesz, ahol mindenki hódolhat kedvtelésének. A Klub a MESE teniszcentrum területén helyezkedik el Pasaréten. A Klub területén van egy büfé/ étterem, egy Padel eszközöket árusító bolt illetve öltözők is a játékosok számára.

MESE klubház

A MESE klubház frissítőkkel, üdítővel, itallal szolgálja ki a sportolókat. A területen található még 6 teniszpálya és egy műfüves focipálya is. Ez valóban egy oázisa a sportolni vágyóknak Budán.

Shop

A Premier Padel Club a spanyol Drop Shot cég ütőit és felszerelését forgalmazza. A Drop Shot márkájú ütőket és egyéb felszerelést a klubházban és a shopban tudják megvenni a jaátékosok

Pálya

A Premier Padel a PadelGalis profi pályáit építette fel. A Padel Galis versenypályán nemzetközi tornákat rendeznek világszerte. Az edzett üveg, a LED világítók és kitűnő minőségű műfű borítás garancia a játék élvezetére.

FOGLALJ PÁLYÁT!
Foglalás most
x

Regisztráció

Kedves Játékosunk!
Itt tudsz foglalni és regisztrálni játékra! Ne feledd az első alkalom ingyenes! Kérlek add meg adataid és munkatársunk felveszi veled hamarosan a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessen! Jó játékot!